Fejes Tamás

 

Fejes Tamás

Területek, amikkel foglalkozom: Biologika konzultáció, rövidebb tájékoztató előadás, hipnózis, NLP, agykontroll, Távol-keleti hagyomány és egészségszemlélet. 

Telefon: + 36 (20) 971-1789  

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

„Miután megkaptam a "gyógyíthatatlan" Crohn-beteg címkét gyerekként, a folyamatos hasgörcseimre az adott egészségügyi intézmény gasztroenterológiai osztályán, ebbe nem beletörődtem, a diagnózis megszűnésekor megtapasztaltam, hogy a határaink csak a tankönyvekben léteznek. 3 évvel később megszüntettem a tüneteimet is. Akkor értettem meg, mi az a másodlagos haszon. A biologikával gyermekorvos édesanyám rendelőjében találkoztam, egy családon keresztül. Ez volt az a rendszer, amelyik megmagyarázta, miért nem sikerült sokáig diagnosztizálni, miért tartják gyógyíthatatlannak, milyen érzelemtartalom kötődött hozzá és miért tudtam meggyógyulni és a döntés meghozatala után miért volt még pár napig tünetem. Akkor elkezdtem emberekkel beszélgetni és felolvasták a Szerv Atlaszban azt, amit érzelmileg, és a szervezetükben (tünetek, diagnózisok) megéltek. Ez adta számomra a rendszer hitelességét. Nem félelemkeltésről és "így jártál" skatulyázásról volt szó. Ezek után mentem Roberto tanfolyamaira. A rendelőben újszülött kortól gyerekeken keresztül, felnőtteken tapasztalom a nyilvánvalósságát. Számomra a biologika egy békés és megoldás orientált rendszer, ami nem beleragaszt a problémába, hanem megnyugtatja az érintettet a legnagyobb félelmei közepén. Ha valakinek tudat alatt is az az érdeke, hogy meggyógyuljon, akkor a biologika összefüggései megalapozzák és hozzásegítik. Egyéni felelősségvállalással lehet együttműködést megélni és a szervezetünk intelligencáját immár megbecsülve saját magunkról alkotott képünket is megerősíthetjük. Az én célom az, hogy az emberek a "tönkre mentem, kiszolgáltatott vagyok" állapotból egy stabil, kiegyensúlyozott, felszabadult és megértésen alapuló állapotot élhessenek meg. A saját testüket "ellenség és hibalehetőségek tárháza" helyett egy intelligens csodának élhessék meg.”

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?               igen 
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a programnaptárban, vagy érdeklődjön a fenti telefonszámon

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           

Eseménynaptár

Utolsó hónap december 2017 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 48 1 2 3
week 49 4 5 6 7 8 9 10
week 50 11 12 13 14 15 16 17
week 51 18 19 20 21 22 23 24
week 52 25 26 27 28 29 30 31

Soron következik

ked dec. 12 @18:00 - 08:00
AndocsiV: Biologika KLUB (Zalaegerszeg)