Kovács József

 

Kovács József

Egykori testépítő világbajnok, Új Medicina konzulens, ízületfrissítő masszázs tréner, alternatív mozgás masszázs terapeuta.
A Biologika Szabadegyetem trénere és tanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz korrektora.

web:   -

tel.:   +36 (30) 316 4121

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Amikor 2003 őszén bementem a kórházba a belgyógyászati sebészetre, nem gondoltam volna, hogy az akkor lombos fák elhullajtják leveleiket mikorra kijövök. Nagy változás történt életemben, mivel megtapasztaltam egy tudatváltozást: hivatalosan beteg lettem, és még egy műtét várt rám. További tünetek és azok kivizsgálásai tették rémisztővé napjaim. Életem folyamán a szabadság megélése volt a legfontosabb, amit elveszettnek éreztem. Ráadásul, amikor szembesültem a betegségem közvetlen környezetre gyakorolt lelki hatásáról, még inkább elkeserítőnek láttam helyzetem. A következő négynapos kivizsgálást ajánlotta fel körzeti orvosom, amikor kértem egy nap gondolkodási időt. Nem volt egyszerű elhatározásra jutnom. Másnap megköszöntem eddigi segítségét. Úgy döntöttem, hogy nem leszek többet beteg! Kell lenni segítségnek, mondogattam magamnak. Elindultam hát az öngyógyítás útján. De merre, hogyan, mit tegyek. Agykontroll, Táltos iskola, Természetgyógyász képzések, tanfolyamok, könyvek, Tai-Chi - ez mind segített gyógyulnom. Rengeteg alternatív gyógymód van a beteg ember segítségére. Se szeri se száma a csoda gyógyítóknak, s szereknek. 2005-től saját sikereimen felbuzdulva elkezdtem segíteni embertársaimnak gyógyulásukban. Tanultam a Test Lélek Szellem összefüggésről és hogy minden betegség lelki eredetű. A tudás megszerzésében nagy segítségemre volt nyitottságom, ami akkor sem hagyott cserben, mikor megismerkedtem az Új orvostudománnyal. Megdöbbentő volt a lélek, agy, és szervek működését ilyen tisztán értelmezni. Mindez az után hogy lemondtam a régi orvostudomány adta lehetőségeiről, és a természetes gyógymódokra esküdtem fel. Hamer Dr. bebizonyította, hogy betegség és rák hagyományos értelemben nem létezik, csak értelmes biológiai programok vannak, melyek természettudományos rendszeren keresztül értelmezhetők, megismerhetők. A lélek-agy-szerv összefüggésrendszeren keresztül az egészség megőrzésének az abszolút lehetősége megadatott. Ezt ajánlom neked is, élj vele. Várlak tanfolyamaimon, előadásaimon, konzultáció Kecskeméten."

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen, külföldön is (tolmáccsal)
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Józsi videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.