Mészáros Edina

 

biologika-nlp-meszaros-edina

A Biologika Szabadegyetem előadója, oktatója, tanácsadója, a Society-of-NLP® Licensed trénere, közgazdász, az NLP Intézet igazgatója.

web:  www.nlpintezet.hu 

tel.: +36 (1) 468-3354, fax: +36 (1) 468-3353

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"20 éve foglalkozom az NLP módszer alkalmazásával. Magyarországon az egyik olyan Licensed NLP Tréner vagyok, aki hivatalosan képviseli hazánkban Dr. Richard Bandlert és a Society-of-NLP-t. Fő módszerem az NLP és ezt ötvözöm más hatékony változtatási eszközökkel (Tranzakció Analízis, Biologika, Személyiség és Magatartásvizsgáló rendszerek, kérdőívek, stb.) az egyének és a szervezetek fejlesztésében. Közgazdászként összekapcsolom az érzelmek és a napi szokások pozitív átformálását olyan modern vezetési és pénzügyi modellekkel, amelyekkel mérhetővé, ellenőrizhetővé és fenntarthatóvá lehet tenni az elért eredményeket. Az NLP az egyéni erőforrásokra épít, én trénerként, coach-ként, moderátorként és facilitátorként azt tapasztalom, hogy pontosan ezzel lehet a legtöbbet profitálni minden téren, és ennek tudatosságában, kimunkálásában segítem az elkötelezett fejlődni vágyókat.

Mottóm: Nem boríthatod a világot bársonyszőnyeggel, de te felvehetsz a lábadra egy papucsot."

Azok, akik Edinánál végzik az NLP tanfolyamot, az akkreditált képzés tanúsítványa mellett, egyenesen dr. Richard Bandler által aláírt oklevelet is kapnak. (Magyarországon Mátrai R. Győző és Mészáros Edina rendelkezik a Society-of-NLP (TM) licensz jogú NLP Tréner engedélyével.) Az NLP-ről bővebben.