Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
HerczegA: Bach virágterápia tréning 1/2 (Tusnádfürdő, Románia)
2019. június 23. (vasárnap), 10:00 - 17:00
Találatok : 3396

BACH-VIRÁGTERÁPIA TRÉNING
2 napos tanfolyam Tusnádfürdőn

témakör: virágesszenciák, gyógynövények
típus: elméleti előadás és terepgyakorlat
tréner: dr. Herczeg Andrea
időpont: 2019. június 23. előadás,
               2019. június 24. gyakorlati nap a természetben
időtartam: 10:00-17:00 óráig,
                 gyakorlati napon kora reggeli indulás, résztvevőkkel egyeztetve
helyszín: Tusnádfürdő, szervezés alatt
előfeltétel: nincs
nyelv: magyar
létszámkorlát: 15 fő
részvételi díj: 260 RON / fő
korkedvezmény, családi kedvezmény (60 felett, vagy egy családból több résztvevő) érvényesítése esetén a részvételi díj:
160 RON / fő  

jelentkezés: írásos előregisztráció kötelező az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen
jelentkezési határidő: 2019. június 19.

leírás:

Különböző virágokból készült esszenciák alkotják azt a rendszert, melyet dr. Edward Bach fejlesztett ki a homeopátia alapelveit felhasználva az 1900-as évek elején. Virágkivonatok segítségével a testi és lelki folyamatok, tünetek, érzelmi okainak kezelésére és megszüntetésére kínál lehetőséget. Az esszenciák elsősorban a harmonikus érzelmi állapot helyreállítását segítik elő. A rendszer 38 virág-kivonatot tartalmaz, amelyek közül mindig a jelen állapotnak, élethelyzetnek megfelelő esszenciát kiválasztva, egyénre szabottan készül oldat.  A tanfolyamon megismerheted a homeopátia alapelveit, a rezgések segítségével történő kezelés lehetőségeit, az esszenciák hatását, elkészítésének módját.

A biológiai természettörvények ismeretében már tudjuk, hogy a megbetegedések kiváltó oka valamilyen súlyos érzelmi megrázkódtatás, a tünetek/elváltozások, mértéke pedig attól függ, milyen sokáig és mélyen voltunk a konfliktus aktív szakaszban. A virágesszenciák abban segítenek, hogy felismerjük, megértsük, az érzelmi reakcióinkat, rálássunk az adott élethelyzetre egy magasabb nézőpontból, képesek legyünk változtatni a megszokott viselkedési mintáinkon, elengedni a ragaszkodásainkat és bizalommal fogadni a változásokat.

A közelmúltban elkészült néhány olyan virágesszencia Magyarország csodálatos tájain élő virágokból, melyek hatása és üzenete egészen egyedi és különleges. A tanfolyamon ezeket is megismerhetik és használhatják a résztvevők.
RecallHealing tudományában jártas érdeklődőknek egy különlegesség a Kis földbirtok meditációhoz, a Harmatcsepp, melyet jó szívvel ajánlok mindenkinek.

A gyakorlati napon a virágok élőhelyén ismerkedünk az esszencia készítés módjával, kiválasztva azokat a virágokat, melyekre leginkább szükségünk van.


Jelentkezéskor add meg:
1.) a tréning nevét, helyszínét és időpontját(!)
2.) pontos nevedet
3.) mobil számodat
4.) e-mail címedet
5.) kedvezmény alapját


Helyszín : Tusnádfürdő (Románia), szervezés alatt
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Vissza