Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
CsipánÁ: Sértés helyett értés - párkapcsolat biologikus szemmel (online)
2022. november 19. (szombat), 09:00 - 10:30
Találatok : 1696

SÉRTÉS HELYETT ÉRTÉS - PÁRKAPCSOLAT BIOLOGIKUS SZEMMEL

előadó: Csipán Ágnes
időtartam: 2022. november 19. szombat 9:00-10:30
részvételi díj: 5.000 Ft / fő, előre utalással. A részvételi díj rendezése átutalással lehetséges, az ezzel kapcsolatos tájékoztatást és adatokat a jelentkezést követően válasz e-mailben küldöm. Az előadáshoz zoom-on csatlakozhatsz. Jelentkezni az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. vagy a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címre küldött e-mailben tudsz.

leírás:
A női-férfi kapcsolatok konfliktusfeltárásának módszertana az Új Medicina és a pszichogenetika tükrében
Utolsó csepp a pohárban? Vagy inkább kiüríted a zaccot és tiszta csészével fogadod a társad? - a méltatlan dolgok levágásának lehetősége (mindkét oldalon)
Miként tudod feltárni a kapcsolati egyensúlytalanság okát – az Új Medicina és a pszichogenetika ismereteinek segítségével?
Miként tudod feltárni egy közös élethelyzetetek valós gyökerét? Avagy a kapcsolatodban megjelent krízised, konfliktusod okát, érzelmi hátterét a jelen pillanattól az eredet pontig visszamenőleg? Hogyan oldhatod meg?
Hogyan tudsz kiszállni a begyűrűzött konfliktus spirálból?
Hogyan emelheted a kapcsolatod minőségét?
A workshop célja információt nyújtani:
a férfi-női kapcsolatokban fellépő konfliktusok lehetséges feltárásához és annak módszertanához,
a pszichogenetikai és a biologikai összefüggések megértéséhez,
a konfliktusfeltárás, gondolkodás és a problémamegoldás területéhez új nézőpontokat adni.
További cél annak levezetése, hogy miként tudsz egy elváltozást/megbetegedést elkerülni, hogyan tudod megelőzni azt. A visszatérő problémák felfejtése a generációs (családi) mintázatokban és annak kezelése; módszertan, számítási lehetőségek, érzelmi munkafolyamatok.


Helyszín : Zoom alkalmazás
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. vagy Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Vissza