Miért jó nekem az Új Medicina? Mi hasznom belőle? Mire megyek vele?

Mindenkiben felvetődik ez a kérdés, ha ajánlják neki az új medicinát, röviden GNM-et. Na jó, de miért? Miért pont ezt?
Az új medicina egy természettudományos rendszer. Az orvostudomány periódusos rendszere. Leírja az élő szervezetek működését, megbetegedések mechanizmusát, azok kialakulását és elmúlását. Olyan szakmai precizitással, ami ezelőtt soha nem létezett. Ez józan paraszti ésszel felfogható biológia, élettan. Megmutatja, adott helyzetre, konkrét konfliktus-szituációra hogyan reagálnak az élőlények fizikai, testi, szervi, és mentális szinten. Leírja az ún. biológiai különprogramokat, az eseti és feltételhez kötött válaszreakciókat, tehát azokat az elváltozásokat, (az összeset!) amit eddig - az összefüggések ismeretének hiányában - megbetegedésként értelmeztünk (allergiától a végbélrákig). Végre van egy megbízható eszköz, pontos ismeret, egy "térkép az emberi test bölcs üzemeltetéséhez". Bizonyíték arra, hogy minden elváltozásnak van (biológiai) értelme. 
- Ha Önnek nincs jelenleg tünete, betegsége ami arra sarkallná, hogy egy konkrét problémával behatóbban, és sürgősen foglalkozzon - ha nincs nagy vész, nincsenek nagy fájdalmak, és nincs közvetlen életveszély -  ez a legjobb kiindulási eset. NE VÁRJA MEG amíg életveszélyes helyzetbe kerül!!! Előtte kell gondolkozni!
- Ha Önnek van tünete, betegsége, akkor egy pontos diagnózis birtokában megnézheti, tudatosíthatja, hogyan működik az a betegség, éppen melyik betegségi szakaszban van, milyen tünetek várhatók, milyen helyzetekre, esetleges beavatkozásokra kell felkészülnie. PONTOSAN megtudhatja belőle mi indította be a megbetegedését, és ha a konfliktusa esetleg még megoldatlan, MEGTUDJA BELŐLE min kell változtatnia, mit kell megoldania, megszüntetnie a gyógyuláshoz.

Szeretettel ajánljuk Önnek, HAGYJA A FELESLEGES KERÜLŐKET és KITÉRŐKET, tájékozódjon mihamarabb, és biztosítsa be, hogy Ön és családja SOHA többé ne legyen komoly beteg. Nem hiszi?
Nem baj! Mi is így így voltunk vele! És aztán megismertük ezt a csodálatos isteni ajándékot. Vegye Ön is hasznát.

Az egészség, a gyógyulás az Ön kezében van. Mi megmutatjuk a valódi összefüggéseket, és a gyógyulás hogyanját. A többi Ön-magán, rajtad múlik. 

Eseménynaptár

Utolsó hónap január 2022 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 52 1 2
week 1 3 4 5 6 7 8 9
week 2 10 11 12 13 14 15 16
week 3 17 18 19 20 21 22 23
week 4 24 25 26 27 28 29 30
week 5 31